Известие

Collapse
No announcement yet.

проблема се засили !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблема се засили !!!!

Здравейте пак извите че досаждам толкова, но направо избеснях в предишната тема (един или два реда по на долу)
    споменах за проблема с предните стъкла така не се реши (засега), но освен него се оказа,че не ми работят и халогените долу, светлината за задна скорост, СТОПОВЕТЕ. другите уреди и светлини светят проверих всеки останал бушон до курмилото, над жабката, тези дето са над тези до курмилото няма изгорели дайте моля ви съвет какво може да е и къде мога да ида да го оправят в неделя. мерси предварително.
    Alfa Romeo 2.0 16v TS

Халогените също са в бялата кутийка. Това е мултифункшъм модул. Свали го, отвори го виж платката сигурно е подгизнала от влагата. Почисти я хубаво с кореселин и може да се наложи и да се припои на ново. Ако пак не работи, провери релетата.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Е, защо не си пишеш в старата тема? И схема ти дадох - ми разгледай я. потърси си бушоните и релетата. Ако неможеш да си я оправиш - отиди на жичкаджия!

Ето ти още една схема -

бушона е B13
      релето е J40

Намират се под жабката до бялата кутийка.
      Стоповете не се командват от бялата кутийка, корто навежда на мисълта, че нещо не ти е наред по някоя от линийте на захранването.Майстора да види коя е обща за неработещите неща.
      Last edited by GammaRay; d.m.y г., 23:00.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

смъкнах бялата кутиика платлата е чиста и суха няма нагари и тем подобни!!!!
        да не естанала някъде оттечка??!!

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

GammaRay благодаря утре ще погледан ако не отивам на жичкаджия !!!а случайно да ме упътите !!!
        Alfa Romeo 2.0 16v TS

Comment

Трябва да се измери дали идват тоци по схемата. Казах ти за кутийката защото ми се е случвало на няколко клиентски коли. Щом визуално няма проблем трябва да се мери. Както ти казаха ако не можеш сам отиваш на жичкаджия. Погледни в раздела на сервизите, избери си един и отивай.

Extreme, Ventura, Румен не се занимава с тоци мисля, а другите не ги познавам и не знам дали ще ти свършат работа.

Comment

Най-вероятно имаш окислени маси или +12v...ама така е - като не си миете моторите и особено акумулатора .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Е те точно ако си мием моторите от окиси нема се отървем

Comment

Working...
              X